Sidste skoledag i solskin!

Det var det dejligste solskinsvejr, da 9. årgang havde sidste skoledag! Traditionen tro stod den på masser af karameller til alle klasser og en herlig vandkamp i skolegården.

Derefter havde 9. årgang inviteret hele skolen i Multisalen, hvor de havde lavet underholdning. De havde lavet en herlig film om dem selv og så stod den derefter på udfordringer mellem klassen og klassens lærerteam - godt hjulpet af diverse elever der tog udfordringen op - lige fra at stå længst på hænder til at drikke en halv liter vand hurtigst muligt!
Og så endelig - den store finale. Fodboldkampen mellem 9. årgang og lærerne. En hård men retfærdig kamp. Øh nej, det var det jo ikke ... eleverne vandt ...
    Vibeke Brandt Nielsen den 08-06-2018
    3. a og b har arbejdet med, hvordan det var at være barn for 100 og 200 år siden. Som finalen på emnet var de i Den fynske Landsby for på egen krop at føle, hvordan det var at gå i skole i gamle dage.