8. årgang i Finland

Søndag morgen stod 41 elever og fire lærere fra 8. årgang på toget i Middelfart. Skolerejsen til Oulu i Finland gik via Kastrup Lufthavn, hvor alle kom sikkert gennem indcheckning og sikkerhedskontrollen. Enkelte skulle åbne tasker eller af med skoene, men alle måtte heldigvis komme ombord på flyveren til Helsinki.

Efter en kort mellemlanding lettede flyveren op mod solen i Helsinki med kurs nordpå mod Oulu. De finske elever stod klar med deres familier til at tage godt imod os. Stemningen var helt i top på turen, og det var en fornøjelse at rejse med eleverne. Efter velkomst, icebreakers og rundtur på den finske skole gik eleverne i dag mandag i gang med ugens projekt. En film om drømmejobbet. Ugen vil vise, om det ender med reklamefilm, komedier, dokumentarer eller noget helt andet.
Tirsdag tog alle finner og danskere på en to timers bustur til et skisportssted. Solskin og blå himmel hele dagen. Om formiddagen var der forskellige aktiviteter i grupper og om eftermiddagen mulighed for at kælke, stå på ski eller snowboard.
Onsdag bød på fotosafari i Oulu og torsdag fortsatte arbejdet på de videoer om drømmejob, som skulle vises om aftenen for elever og forældre. Andre forberedelser til aftenen var at købe ind og lave mad.
  • Marie-Louise Flye den 19-04-2018

Kom til opstillingsmøde
    Onsdag d. 25. april 2018 kl. 19.00
    på Vestre Skole i personalerummet

- Få indflydelse på Vestre Skoles fremtid
    - Få indflydelse på renoveringen af Vestre Skole
    - Få indblik i og indflydelse på Vestre Skoles hverdag

Marianne Hansen den 18-04-2018
    Forligsmanden besluttede d. 18. april at udsætte de varslede konflikter med yderligere to uger.

En eventuel konflikt kan efter forligsmandens udsættelse nu starte med strejke den 6. maj og lockout den 12. maj, med mindre forligsmanden inden da meddeler, at hun har opgivet at nå et resultat. I så fald kan konflikten begynde på femtedagen efter den beslutning

Marianne Hansen den 13-04-2018
    Nyt om skolerne under en eventuel lockout - se vedhæftet skrivelse fra Middelfart Kommune
    Marianne Hansen den 11-04-2018
    OK18
    Forligsmanden besluttede d. 28. marts at udsætte de varslede konflikter med to uger.

En eventuel konflikt kan efter forligsmandens udsættelse nu tidligst starte på femtedagen efter de to ugers udsættelse. Det vil sige strejke søndag den 22. april og lockout lørdag den 28. april. Med mindre forligsmanden inden da meddeler, at hun har opgivet at nå et resultat. Så kan konflikten begynde på femtedagen efter den beslutning.
    Vibeke Brandt Nielsen den 22-03-2018
    Billeder fra årets skolefest!