Åben skole 2017

Vi siger mange tak for den store tilslutning til Åben Skole! Det var en fornøjelse at vise jer forældre og bedsteforældre de mange spændende aktiviteter, der foregår på Vestre Skole!

Børnehaveklassen legede med tal på alle mulige og umulige måder ...
1. og 2. klasse legede med sproget. Mens 3. klasserne havde lavet en flot udstilling med deres drager i Samlingssalen.
4. klasserne havde en meget velbesøgt fernisering med deres seneste produktioner i Håndværk og design.
5. klasse startede med en tur i bassinet i Strib svømmehal og var derefterklar til at instruere i, hvordan du kan snitte din egen tryllestav.
6. klasse fremviste deres innovative produkter, som de har fremstillet til årets Edison komkurrence.
7. klasserne læste deres epistler op, som de har arbejdet med i dansk.
8. årgang knoklede løs med matematikken mens 9. årgang lavede fremlæggelser i tysk.
    Vibeke Brandt Nielsen den 10-11-2017
    Du kan følge livet på Vestre Skole Middelfart på Facebook.
    Vibeke Brandt Nielsen den 09-11-2017
    Velkommen på Vestre Skole - den levende skole i centrum. Kig med på vores slideshow om livet på Veste Skole. http://www.kortlink.dk/rv65