Festligt 25 års jubilæum for Klaus Andreasen

Den 1. august 1993 blev Klaus Andreasen ansat på Vestre Skole. Han blev ansat som viceskoleinspektør og d. 1. november 2005 overtog han ansvaret for Vestre Skole efter Inger Mølgård, der gik på pension.

De 25 år blev fejret med en stor reception i skolens Multisal, hvor det vrimlede ind med nuværende og tidligere kolleger, samarbejdspartnere fra nær og fjern, borgmester og skoleudvalgsformand, gamle og nuværende elever samt forældre. En rigtig festlig dag, hvor Klaus blev fejret for den store indsats han har lagt og stadig lægger på Vestre Skole - Den levende skole i centrum!

Fredag d. 17. august blev det elevernes tur til at fejre Klaus. Rødtjørnen i skolegården fik en masse nye grønne blade med personlige hilsner til Klaus.
3.a havde fremavlet en fantastisk flot potteplante til Klaus som de stolte overbragte, men 0.a havde lavet de flotteste tegninger. Klaus kvitterede med en is og et håndtryk til hver enkelt elev!