Vestre Skoles bygninger og faciliteter

Vestre Skole er en byskole fra 1898 beliggende i den centrale del af Middelfart, 5 minutters gang fra stationen og tæt ved Torvet, samt tæt ved skov og hav.

Vestre Skoles bygningsmasse bærer præg af skolens lange historie og af, at skolen ligger i den centrale bydel uden de store udvidelsesmuligheder. Men der sker hele tiden moderniseringer, og vi forsøger at fastholde en overskuelig struktur. Indskoling og SFO er i én bygning. Denne bygning blev bygget i 1956 og kaldes derfor 56-bygningen. Den største bygning, den røde bygning, er bygget i 1908 og her har 4.- 6. klasse lokale på den nederste gang og 7. – 8. på den øverste gang, og 9. klasse har sit eget område på øverste etage.

Skolebiblioteket, det pædagogiske læringscenter, ligger centralt placeret i bunden af Den røde Bygning, tæt ved personalerummet.  Herudover er der på skolens matrikel en multisal og en samlingssal, der også huser skolens kantine.