Skolernes Motionsløb 2017

Der blev godt nok gået til den - nåh nej, løbet til den ... da Vestre Skole deltog i skolernes motionsløb. Efter fælles opvarmning som Augusta, Laura F og Laura B stod for, blev alle skolens elever sendt ud på en 5 eller 10 kilometers løberute.

Ja, altså bortset fra de ekstra seje, der havde tilmeldt sig triatlon - 300 m svømning, 16 km cykling og 10 km løb - så sejt!
Så nu må I alle nyde en velfortjent efterårsferie! 🍁🍂
  • Vibeke Brandt Nielsen den 19-10-2017
    Marie-Louise Flye den 11-10-2017

Velkommen til Åben Skole

· · ·
    Torsdag d. 9. november fra kl. 12.30-15.00 inviterer Vestre Skole til Åben Skole for forældre og andre interesserede.  Alle elever, lærere og pædagoger deltager. Besøgende vil ved arrangementet kunne få et indblik i Vestre Skoles hverdag, med en blanding af fag-undervisning, fremvisning af projekter og produkter. Derudover vil der være mulighed for et besøg i skolens SFO fra kl. 14.00.
    I personalerummet vil skoleledelsen stå klar til en snak og en kop kaffe.

OBS alle elever går i skole til kl. 15.00 denne dag.

Se vedhæftede program

Vibeke Brandt Nielsen den 27-08-2017
    Har du lyst til at følge livet på en gammel byskole - så giv Vestre Skole Middelfart et like på Facebook.