Det sørme, det sandt, december ...

Den dejligste måned for nisser især ... Jo, julen er startet på Vestre Skole. Der blev klippet og klistret og spist æbleskiver til den store guldmedalje den sidste torsdag i november.

Så nu er vi klar til at jule! 6. årgang er klar med deres julespil - Nissen der kom på tirsdag d. 5. december, torsdag d. 7. december og tirsdag d. 12. december. Alle dage kl. 8.10-8.30 i Samlingssalen, hvor de spiller for 0.-5. klasse.
Onsdag d. 13. december er der Lucia for hele skolen i Multisalen kl. 8.10.
Og heller ikke i år skal I snydes for Jorden bli'r bedre i nat - vores traditionsrige krybbespil opført af 3. og 4. årgang i Middelfart kirke torsdag d. 14. december kl. 19.00.
Torsdag d. 21. december er sidste skoledag før jul med hygge i klasserne, fælles banko for hele skolen og sidst men ikke mindst fælles afslutning for alle i Middelfart Kirke.
Vi ønsker alle en glædelig jul!
    Vibeke Brandt Nielsen den 07-12-2017
    Klik her og se billeder fra Internationalt valgholds tur til Heidelberg.
    Vibeke Brandt Nielsen den 30-11-2017
    Billeder fra Juleklippedagen torsdag d. 30. november 2017.
    Vibeke Brandt Nielsen den 10-11-2017
    Du kan følge livet på Vestre Skole Middelfart på Facebook.
    Vibeke Brandt Nielsen den 09-11-2017
    Velkommen på Vestre Skole - den levende skole i centrum. Kig med på vores slideshow om livet på Veste Skole. http://www.kortlink.dk/rv65