8. årgang i Finland

Søndag morgen stod 41 elever og fire lærere fra 8. årgang på toget i Middelfart. Skolerejsen til Oulu i Finland gik via Kastrup Lufthavn, hvor alle kom sikkert gennem indcheckning og sikkerhedskontrollen. Enkelte skulle åbne tasker eller af med skoene, men alle måtte heldigvis komme ombord på flyveren til Helsinki.
Efter en kort mellemlanding lettede flyveren op mod solen i Helsinki med kurs nordpå mod Oulu. De finske elever stod klar med deres familier til at tage godt imod os. Stemningen var helt i top på turen, og det var en fornøjelse at rejse med eleverne. Efter velkomst, icebreakers og rundtur på den finske skole gik eleverne i dag mandag i gang med ugens projekt. En film om drømmejobbet. Ugen vil vise, om det ender med reklamefilm, komedier, dokumentarer eller noget helt andet.
Tirsdag tog alle finner og danskere på en to timers bustur til et skisportssted. Solskin og blå himmel hele dagen. Om formiddagen var der forskellige aktiviteter i grupper og om eftermiddagen mulighed for at kælke, stå på ski eller snowboard.
Onsdag bød på fotosafari i Oulu og torsdag fortsatte arbejdet på de videoer om drømmejob, som skulle vises om aftenen for elever og forældre. Andre forberedelser til aftenen var at købe ind og lave mad.

22-03-2018 VB

Forrige 10