146Nyheder 1 Nyt fra...

Åben skole 2017

Vi siger mange tak for den store tilslutning til årets Åben Skole arrangement. Det var en fornøjelse at vise jer forældre og bedsteforældre de mange spændende aktiviteter, der foregår på Vestre Skole!
I børnehaveklassen med der leget med tal på alle mulige og umulige måder ... 1. og 2. klasse legede med sproget i dansk mens 3. klasserne havde lavet en udstilling med deres flotte drager i Samlingssalen.
4. årgang havde lavet en meget fin fernisering med deres seneste flotte frembringelser i Håndværk og design, der var meget velbesøgt. 5. klasserne tog første en svømmetur i Strib svømmehal inden de var klar til at instruere i snitning!
6. årgang viste deres flotte innovationsprodukter frem, som de har lavet til Edison
konkurrencen.
7. klasserne æste deres epistler op, som de har arbejdet med i dansktimerne.
8. årgang knoklede løs med matematik mens 9. årgang lavede tyskfremlæggelser.

10-11-2017 VB

Forrige 10