Nyhedsarkiv

Motionsløb, Åbent hus, Fab Lab og kultur ...

Skolernes motionsløb blev afviklet i det smukkeste efterårsvejr dagen før efterårsferien. Små og store løb til den store guldmedalje og der var en fantastisk stemning ved Sildemarken. Det var dejligt at se, at så mange forældre havde lyst til at løbe med!
Tak til de mange der kiggede forbi til åbent hus. Her var der bl.a. mulighed for at se resultaterne af 5. og 6. årgangs projekt med "Den indre fugl". Der var en flot udstilling i samlingssalen med musiklindslag og lækkerier fra madkundskabsholdet.
Og så er FabLab blevet officielt indviet af borgmester Johannes Lundsfryd. Det er et åbent værksted for alle skoler med bl.a. 3-D-printer, laserskærer, robotter m.m. Et værksted, hvor eleverne kan glæde sig til at arbejde med 21 first Century Skills!
Uge 45 var en uge i kulturens tegn ... 2.-4. årgang så teaterstykket Den lille prins - 5. og 6. årgang var i Panoramabiografen for at se Billy Elliot og 8. og 9. årgang var på Fredericia Teater for at se forestillingen Intet baseret på Janne Tellers bog! Dejligt at blive tanket op med gode kulturelle oplevelser! Ikke mindst tak til Fredericia Teaterforening, der havde inviteret til teaterforestillingen Intet! Vi skulle kun betale bussen ...

11-11-2018 VB

Forrige 10